ONTSPANNINGSBEHEERSING TIJDENS DE VERSIE

Ligt je kindje in stuit en hebben jullie de keuze gemaakt de baby te laten draaien middels een uitwendige versie? Maar vind je dit spannend en kijk je er zelfs een beetje tegenop? Ik kan je helpen.

 

Om bij een uitwendige versie de draaiing zo goed mogelijk te laten slagen is het belangrijk dat je ontspannen bent. Echter kan het vooruitzicht van een versie veel spanning oproepen, waardoor het lastig kan zijn om rust te bewaren en ontspanning te ervaren.  Om je hierbij te ondersteunen is dit concept zorgvuldig uitgedacht om je in een korte tijd te leren hoe je rust kan bewaren en spieren los kan laten op spannende momenten.

 

Het doel is om een zo soepel mogelijke draaiing te bewerkstelligen voor zowel jou als de baby, en daarna de baby de ruimte te geven zodat hij ook in de meest optimale positie wil blijven liggen.

 

Vanaf het moment dat je weet dat je een uitwendige versie zal gaan krijgen, mag je contact met me opnemen zodat we de maximale tijd hebben om je hierop voor te bereiden.

 

Tijdens een individuele sessie van 1 uur gaan we samen aan de slag met ontspanningsbeheersing. Het volgende komt aan bod:

  • Kennis over je lichaam en de versie
  • Fysieke oefeningen om ruimte te maken in je bekken
  • Fysieke oefeningen om je buik te ontspannen
  • Een gerichte ontspanningsoefening voor je buik
  • Ademhalingsoefening om tot rust te komen

JE KRIJGT NA DE INDIVIDUELE SESSIE HET VOLGENDE MEE VOOR THUIS:


+ een audiofragment om de ontspanning te oefenen
+ een audiofragment om tijdens de draaiing de ontspanning toe te passen
+ positieve visualisaties
+ en de lichamelijke oefeningen om te ontspannen en ruimte te maken in je bekken

ONTSPANNINGSBEHEERSING TIJDENS DE VERSIE

 

De kosten voor Ontspanningsbeheersing tijdens de versie zijn 85 Euro.

Wens je meer informatie of wil je je inschrijven voor een cursus voetreflexologie?

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via 0624811371 of mail naar info@bliss-zwangerschapscoaching.nl of vul het contact formulier in.

ERVARINGEN