ERVARINGEN BLISS ZWANGERSCHAPSCOACHING

Benieuwd wat de ervaringen zijn van mensen over Bliss Zwangerschapscoaching? Je kunt ze hieronder terugvinden!

Ben

Eerst dacht ik waar sleept ze me nu weer mee naar toe. Maar de avonden waren toch wel interessant. Door de zwangerschapscoaching kon ik er goed voor mijn vrouw zijn. Ook ik als vader ben blij deze cursus te hebben gedaan als voorbereiding op de bevalling.”

Sacha

“Aan het begin van mijn zwangerschap zag ik op tegen de bevalling, doordat ik niet wist wat ging komen en ik er geen controle over had. Door mijn deelname aan Bliss Zwangerschapscoaching verdween dit gevoel en keek ik uit naar de eerste ontmoeting met ons kindje. Mijn man en ik waren door de coaching goed voorbereid en kijken terug op een ontzettend mooie bevalling. Wij zijn blij dat we van tevoren gecoacht zijn door Febe.”

Ellen

“Een echte aanrader!! Want alle negatieve bevallingsverhalen en alles wat je op tv ziet maakt het zicht op een bevalling geen fijn vooruitzicht. Doordat ik deze cursus heb gedaan werd mijn beeld van een bevalling heel anders. Het vertrouwen wat ik heb gekregen in mijn lichaam en juist de positieve bevallingen die ik te zien heb gekregen maakte het zicht op de bevalling een stuk positiever. Ook mijn man ging met plezier mee naar de avonden, hij wist beter wat hij kon verwachten en op welke manier hij mij kon ondersteunen. We hebben zo samen een hele fijne bevalling gehad!”

Wil je een afspraak maken of wens je meer informatie?

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via 0624811371 of mail naar info@bliss-zwangerschapscoaching.nl of vul het contact formulier in.