OVER MIJ

Ik ben Febe den Hollander, Moeder van 3 meisjes, fysiotherapeut en HypnoBirthing docent.

 

Voor mij begon het op 4 april 2014. Na een heerlijke zwangerschap en een mooie bevalling had ik eindelijk mijn dochter Blisse in mijn armen. Ik zelf heb altijd met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid naar mijn bevalling uitgekeken. Ik kon niet wachten om te zien hoe ze eruit zag en te ervaren hoe het was om haar vast te houden. En heb de bevalling als iets heel moois ervaren en ben niet met de pijn bezig geweest. Ik vond het dan ook zo bijzonder dat het helemaal niet overeen kwam met sommige verhalen uit mijn omgeving.

 

Had in dan zoveel geluk? Ik ben geen bikkel en heb ook geen enorm hoge pijngrens en mijn meisje was 4kg dus geen kleintje. Waar kan het dan aan gelegen hebben

 

Hier is mijn zoektocht begonnen. Mijn ervaring als fysiotherapeut bij patiënten met chronisch pijn heeft mij de kennis gegeven over wat een lichaam kan en hoe het reageert op stress. En daarnaast de opleiding HypnoBirthing die mij kennis heeft gegeven over het mentale aspect en hoe een lichaam daarop reageert positief en negatief.

 

Ik had met mijn bevalling het geluk dat ik vertrouwen had in mijn lichaam, mijn partner en de zorgverleners en werd niet belemmerd door angst maar gedreven door nieuwsgierigheid en verlangen. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar wel iets wat iedereen kan leren. En dit is dan ook mijn missie met Bliss om mooie geboorte verhalen te creëren zodat de negatieve verhalen steeds meer op de achtergrond komen.

Wil je een afspraak maken of wens je meer informatie?

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via 0624811371 of mail naar info@bliss-zwangerschapscoaching.nl of vul het contact formulier in.

ERVARINGEN