BABY/PEUTER VOETREFLEX MASSAGE

Je baby knuffelen, aanraken en vasthouden is een natuurlijke manier om je met je kleintje te verbinden. Het heeft een rustgevend effect op jullie beide en helpt je kleintje om te groeien. Alle ouders doen dit dan ook met veel liefde. Maar wat als we dit instinct nou zouden uitbreiden met wat extra kennis. Er komen bij je baby ook dagen voor dat dragen knuffelen en eten niet genoeg lijkt te zijn. Buikkrampen, neusverkoudheid, oorpijn, tandjes krijgen, allemaal onschuldige kwaaltjes die ervoor kunnen zorgen dat je baby niet lekker in z’n velletje zit. En wat doen we dan? Voetreflexmassage is dan een onschuldige en natuurlijke manier om verlichting te bieden aan je kleintje.

 

Bij voetreflexmassage masseren we drukpunten onder de voeten die in verbinding staan met delen van het lichaam. In eerste instantie werd voetmassage bij baby’s gedaan om de band te versterken echter zijn ze erachter dat het ook kan helpen bij diverse klachten. Het is een onschuldige en veilige manier om klachten te verminderen en mag dan ook al direct na de geboorte toegepast worden.

DE VOETREFLEXMASSAGE WERKT BIJ


+ Obstipatie
+ Krampen
+ Winderigheid
+ Harde ontlasting
+ Neusverkoudheid
+ Astma
+ Slecht inslapen
+ Slecht doorslapen
+ Oorpijn
+ Doorkomende tandjes

CURSUS VOETREFLEXMASSAGE

 

De cursus baby of peuter wordt gegeven in groepsverband 2x een uur. De kosten voor de cursus zijn 75 euro.

Wens je meer informatie of wil je je inschrijven voor een cursus voetreflexologie?

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via 0624811371 of mail naar info@bliss-zwangerschapscoaching.nl of vul het contact formulier in.

ERVARINGEN